Naše knihy

Váš e-mail *









Ediční plán

Jak se vaří u Šroubka?

Úvod » Hobby » Jak se vaří u Šroubka?

Šroubek Karel, Jak se vaří u Šroubka?

Šroubek Karel
Jak se vaří u Šroubka?

Sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně připravovaných

ISBN: 978-80-7185-945-1

Interní kód: 978-80-7185-945-1

Hmotnost: 0,650 kg

Tento titul je v e-shopu již vyprodán

Reprint významné kuchařské knihy z roku 1935. Karel Šroubek (nar. 1880 v Nučicích) otevřel vlastní restauraci na Václavském náměstí v Praze, tamtéž zakoupil v roce 1924 hotel U arcivévody Štěpána a pod názvem Grandhotel Šroubek zde vybudoval restauraci s nejvyhlášenější kuchyní. Sbírka více než jednoho tisíce receptů patří k nejvýznamnějším dílům české gastronomické literatury. „Syn se mezi řečí rozhodl, že si otce úplně nakloní, neboť potřeboval z něho vymámiti nějaké peníze. Počal otce velebit a tvrdil, že se ani u Šroubků tak dobře nejí jako u něho. (Karel Poláček: Muži v offsidu)
 
Datum vydání: 28.11.2008
Formát: 170 x 240
Počet stran: 256
Vazba: vázaná

Nenalezli jste potřebné informace? Zeptejte se nás!


Jméno

Heslo

Zapomněli jste Vaše jméno a heslo?